SEO Sunday 3

Här kommer några intressanta projekt när det gäller att synas i Googles sökresultat.

Jonathan skriver om Bergvärme, bergsvärme och liknande sökfraser. För att kolla in hans sida, läs mer här.

Qmikali har en sajt om Bildäck och vill synas på ”bildäck priser” eller bildäck online.

KarlDJ kör vidare på gratis dating/dejting, dating på nätet, dejting, firstdate, eDarling och liknande för sin sajt om seriös dejting. Egen erfarenhet säger mig att detta är en av de bästa nischerna när det gäller hur mycket adsenseklick betalar.

Andbat har en sajt om körkort. Här är konkurrensen faktiskt rätt hård och jag vet inte hur pass det betalar sig att försöka komma upp här. Antagligen är det svårt men en stor belöning väntar i toppen.

Johnz optimerar vidare för billiga solglasögon, ray ban solglasögon, solglasögon online och solglasögon, läs mer.

Comments are closed.