SEO Sunday igen

Deltagare 11 denna vecka är MerCz som skriver om drinkar och annat som behövs för att göra dem, tex Shakers och andra tillbehör. En klart informativ site. För att optimera intäkterna kan jag tipsa om att köra en stor vänsterjusterad banner i toppen av brödtexten.

Sen kommer deltagare 12 och det är Johnz. Han jobbar vidare på en undersida om solglasögon. Det är en nisch som ligger rätt i tiden inför sommaren och som för övrigt har mycket sökningar under hela året.
13:e deltagare denna gång är Jonathan Björkskog. I skrivande stund laddar inte hans blogg så det är svårt att skriva något om den.

14:e är en annan regular: Benkemyre. Han pushar en snygg sida om färdiga matkassar, en väldigt intressat nisch där jag har sett ett gäng konkurrenter, men det borde fortfarande vara relativt öppet för många sökfraser.

15:e är en ny kille som jag inte har sett tidigare i de här sammanhangen, nämligen BlackBirdAffiliate. Han skriver om kattluckor och husdjur har alltid varit en nisch jag hade vi Läs mer om kattluckor här.

Comments are closed.