Dubai verkar vara ett fantastiskt resmål

Hela sommaren har jag gått och väntat på solen. Tyvärr har den – i alla fall mer eller mindre – uteblivit helt. Nu ska jag därför se till att boka en utlandsresa till antigen Dubai eller Västindien. För det är utan tvekan de resmål som lockar mest. I vanliga fall är jag ett stort fan av Grekland, men tyvärr bjuder ju inte de på särskilt mycket värme under vintern. Sedan tror jag knappast att några hotell är öppna då heller.

Dubai verkar vara ett riktigt grymt resmål. På http://resadubai.se står det att de kan skryta med allt från världens bästa shopping till underbara stränder. Det bästa av allt är väl klimatet. Under vintern stiger medeltemperaturen aldrig under 22-23 grader, inte heller temperaturen i vattnet. Det tycker jag verkligen är helgrymt. Att shoppingen är bra skadar ju inte heller. Jag har så länge jag kan minnas alltid haft ett brinnande intresse för shopping. Troligtvis var det min mor som lade grunden för detta intresse. Jag hade nog nästan varit utan detta shoppingbehov men
samtidigt är det väl kul att man har någon ”hobby”. Om jag bokar en resa till Dubai ska jag dock se till att välja ett bra och prisvärt hotell med havsutsikt. Jag har bott på en massa dåliga hotell – mycket på grund av en ansträngd ekonomi – men nu när jag äntligen har hyfsat med pengar ska allt lyxa till det. Det tycker jag att jag kan vara värd efter en hel sommar av regn och jobb. Jag gillar i och för sig mitt jobb. Samtidigt tycker jag det är viktigt att ha semester och inte göra någonting. Att bara ligga på stranden och dega. Det är verkligen livet.

Comments are closed.